Van harte welkom bij Elgersma Logistiek BV
Nederlands   Deutsch   Français

Nationaal transport

Nationaal Transport bij Elgersma

Elgersma Logistiek BV te Harderwijk heeft besloten met ingang van 1 mei 2017 te
stoppen met alle transportwerkzaamheden voor haar klanten. Met ingang van deze datum
richt Elgersma Op- en Overslag BV zich uitsluitend op warehousing en op- en
overslagactiviteiten te Harderwijk. Collega vervoerder St vd Brink te Ermelo (www.stvandenbrink.nl) is bereid gevonden het vervoer tegen dezelfde condities voort te zetten

U wilt uw goederen op transport sturen ?

Hoe moeilijk of makkelijk uw lading ook mag zijn, u kunt er vanuit gaan dat wij zoveel mogelijk met u proberen mee te denken op het gebied van uw logistieke vraagstukken. Samen met u kijken wij met een oplossingsgerichte houding, hoe we uw goederen het beste kunnen vervoeren. Onze ervaren medewerkers binnen Elgersma Logistiek BV zullen in alle gevallen proberen de kosten laag te houden door goed te plannen en de chauffeurs op tijd te laten anticiperen op de omstandigheden tijdens het transport. Neem contact  met ons op, zodat we met u mee kunnen denken over uw transport vraag.

U heeft een transport in een complete- of deellading?

Elgersma Logistiek BV is dagelijks met de auto’s in het land. Voor een deellading zullen we uw goederen efficiënt combineren in een route zodat de kosten zo laag mogelijk zullen blijven voor u. Ook transport van complete vrachten worden met de grootst mogelijke zorg gepland. Zo hoeft uw transport  niet onnodig in de kosten op te lopen.

U heeft meer nodig dan een regulier transport ?

Geen probleem, Elgersma Logistiek BV denkt graag met u mee over oplossingen. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in het transport van Coils , grote rollen staal. Dat vraagt om speciale opleggers en ervaren chauffeurs. In vrijwel alle gevallen kunnen wij met onze kennis, ervaring en het juiste materiaal een passende oplossing voor uw transportvraagstuk bieden. Of dat nu binnen Nederland of een ander land is maakt in dat geval niet uit.

 

Gaat jullie transport ook naar andere landen?

Jazeker, de auto’s van Elgersma Logistiek BV rijden dagelijks van en naar Duitsland, België, Frankrijk, Zwitserland en Oostenrijk . Heeft u een transport van of naar een ander land nodig, dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Waarom kiezen voor een transport via Elgersma?

Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij behandelen iedere opdracht met goede aandacht, en zullen alles op alles zetten om uw goederen op de juiste bestemming te krijgen, op de goede tijd en in goede conditie. Wij zijn exact op de hoogte van alle wet- en regelgeving waar het transport aan moet voldoen in de verschillende landen. Het is onze klantgerichte service om dit in uw transportvraagstuk mee te nemen zodat uw goederen op juiste wijze en met de correcte vergunningen onderweg zijn en worden afgeleverd. Zo ziet u maar, het vervoeren van uw goederen gaat verder dan alleen inladen en rijden, het vereist kennis en kunde.

 

Vraag nu een offerte aan bij Elgersma Logistiek BV

Meer informatie